Γεια σας παιδιά! Ελπίζω να είστε όλοι καλά στην υγεία σας και σύντομα να τα πούμε από κοντά.

Για αυτή την εβδομάδα σας έχω μία εργασία στο Word. Θυμίζω ότι το Word είναι ένα από τα προγράμματα του Microsoft Office. Για να κάνετε την εργασία θα χρειαστείτε υπολογιστή. Επίσης αν κάποιος δεν έχει το Microsoft Office, μπορεί να κατεβάσει ΔΩΡΕΑΝ το Open Office και να δουλέψει με το πρόγραμμα Writer, που είναι αντίστοιχο του PowerPoint. (κατεβάστε το open office από εδώ: https://www.openoffice.org/el/)

Το φύλλο εργασίας το οποίο θα δουλέψετε μπορείτε να το κατεβάσετε κάνοντας κλικ εδώ.

Κάντε κλικ στον παραπάνω σύνδεσμο και το αρχείο αποθηκεύεται στο φάκελο Λήψης του Υπολογιστή σας. Στη συνέχεια μπορείτε να γράψετε πάνω σε αυτό. Στο τέλος κάνετε αποθήκευση και μετά μπορείτε να μου το στείλετε στο email μου, που είναι το dinosgkekas@gmail.com .

Δυστυχώς η πλατφόρμα του e-me ακόμη δεν είναι έτοιμη και ακόμη δεν μπορείτε να μου στείλετε την απάντησή σας σε αυτή. Ωστόσο η ενημέρωση που έχουμε είναι ότι σύντομα θα είναι απόλυτα λειτουργική.

Υπενθυμίζω ότι στην ιστοσελίδα μου https://dgekas.sites.sch.gr/ μπορείτε να βρείτε χρήσιμο υλικό για δημιουργικές δραστηριότητες στον υπολογιστή.

Μένουμε σπίτι και τα καλύτερα είναι μπροστά!

Ο κύριος της Πληροφορικής

Ντίνος Γκέκας